Цацки-пецки

Гарбуз, бринза та огірки: суботні ціни на одеському Привозі

Кореспондент Odesa.online пройшовся ринком та дізнався про актуальні ціни на овочі, фрукти, м'ясо, молочку та яйця.

Овочі

Кілограм огірків на ринку коштує 65-70 гривень.

Помідори у середньому продають від 40 до 90 гривень за кілограм. Зелені можна взяти 20-35.

 

Солодкий перець на ринку можна купити від 20 до 70 гривень за кілограм, а гострий – по 100-120 гривень за кілограм.

Картоплю на ринку продають по 15-20 гривень за кіло, цибуля – від 20, морква – 20-25, буряк – 25 гривень за кілограм.

Печериці на ринку коштують від 100 гривень.

Корінь селери коштує 90 гривень. Сині продають за 20-30 гривень за кілограм.

Білокачанну капусту продають від 20 гривень, цвітну – по 30-65, пекінську по 20-30, а броколі – по 70-85.

 

Гарбуз продають по 20 гривень за кіло.

Кіло часнику на “Привозі” коштуватиме 100-150 гривень. Зелень продають по 10-15 гривень за пучок.

Кілограм редиски на ринку коштує 50 гривень.

Фрукти

Кіло яблук на ринку коштує від 15 гривень.

 

Сливу продають по 20, а грушу – від 15 до 75.

Виноград від 40 до 80 гривень за кіло.

Авокадо продають від 20 гривень на штуку.

Банани – від 55, лимони по 45-50 гривень за кілограм.

Апельсин продають від 40 до 70, мандарини – від 35, гранат – по 100-150, а хурму – від 60 гривень за кілограм.

Молочні продукти

У молочному корпусі кіло бринзи коштує 140-200 гривень. Сир – по 80-100 гривень за кілограм.

Літр сметани можна купити від 80 гривень, вершків – від 130 до 150. Молоко продають по 35-40 гривень за літр.

Ціна десятка курячих яєць варіюється від 45 до 80.

М’ясо

Як повідомив продавець м’яса Руслан Миронов, ціни на м’ясо у м’ясному корпусі «Привозу» залишилися незмінними.

Так, теляча задня частина коштує 220-240 гривень, теляча лопатка – 220-230, а теляча шия – 170 гривень.

Антрекот коштує 170 гривень за кілограм, ребра віддають за 120-140.

Кілограм свинячої шиї продають по 220-230 гривень, задню частину свині – по 180, свинячу лопатку – по 150-160, ребра – по 180-190 гривень.

Обрізки – 120-140.

Сало тонке коштує 80-100, а товсте 150-200 гривень за кіло.

У молочному корпусі копчений підчеревок продають від 200 гривень за кілограм. Кров’янку віддають за 150 гривень, сало солоне – від 150 до 250 гривень.

Домашня курка коштує від 90 гривень за кіло, а бройлер продають по 87,90.

Крупи

Кіло гречки на ринку продають від 55 гривень, рис – від 50 рис.

Булгур – від 60-75. Кускус продають за 90.

Подписывайтесь на наш канал в Телеграм. Моментом узнавайте новости Одессы! Также подписывайтесь на нашу страницу в Facebook!

И еще туда же!

В Мариуполе сотни людей стоят в очереди за хлебом (видео)

Observan

Две иномарки столкнулись в Одессе

Observan

100 лет Одесскому зоопарку: новый львятник, памятная доска основателю и почтовая марка (фото)

Observan